У МІСЬКІЙ РАДІ ПРИВІТАЛИ УЧАСНИКІВ АТО/ООС, УБД В АФГАНІСТАНІ ТА УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ ІЗ ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

13 жовтня у Дніпровській міській раді напередодні свята Дня захисників і захисниць України привітали учасників АТО/ООС, учасників бойових дій в Афганістані та учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи.
«Сьогодні ми висловлюємо подяку тим, хто боронив нашу землю у різні часи. Ми пам’ятаємо та шануємо всіх, хто став на захист наших родин, нашої країни, нашого міста», – сказав заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики Едуард Підлубний.
Заступниця директора департаменту соціальної політики Юлія Дмитрова додала: «Сюди ми також запросили членів сімей загиблих, матерів та вдів, адже їхні рідні віддали життя заради того, аби ми могли жити далі. Про це важливо нагадувати суспільству, говорити та показувати, що ми пам’ятаємо».
Запрошеним вручили відзнаки та подяки міського голови, пам’ятні медалі, листи пошани, почесні грамоти.
«Усе те, що робить міська рада з метою вшанування та згадки про нас, – це, безумовно, приємно. Ми завжди готові підтримати свою державу та свій народ», – сказав ветеран 20-го окремого мотопіхотного батальйону Сергій Дорошенко.