10-11 червня 2021 року у м. Дніпрі відбувся діалоговий захід з питань соціального захисту та соціального забезпечення

Захід організовано Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування Асоціація міст України в рамках Ініціативи «Сприяння всебічного розвитку громад через аналітику, діалог та співпрацю», що реалізується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

На Діалоговому заході присутні керівники (представники) органів соціального захисту населення сільських, селищних, міських рад, громадські організації багатьох міст України. Запрошені гості – представники Міністерства соціальної політики, Міністерства у справах ветеранів України, департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА за підтримки Ассоціаціі міст України.

Відкриваючи засідання, експерт Асоціації міст України зазначив, що діалоговий захід організовано з метою обговорення актуальних проблем діяльності органів місцевого самоврядування у сфері соціального захисту населення, а також вироблення спільних пропозицій з розглянутих питань, зокрема щодо організації надання допомог та субсидій, організації соціального забезпечення, забезпечення ветеранів війни житлом, децентралізації повноважень у сфері та формування пропозицій з їх вирішення.

Учасників заходу привітав заступник Дніпровського міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, директор департаменту соціальної політики міської ради Едуард Підлубний. «Дійсно, на сьогодні є низка питань у сфері соціального захисту – на загальнодержавному рівні. Тому і зібралися експерти, фахівці з профільних міністерств, колеги з органів місцевого самоврядування з різних міст, селищ. Мета одна – обговорити і виробити спільні пропозиції по різних аспектах соціального захисту, щоб потім через Асоціацію міст України передати їх для втілення на законодавчому рівні. Приємно, що Асоціація обрала саме Дніпро як місто соціальних стандартів для проведення такого діалогового заходу. Сьогодні, у перший день, – формат дискусій, обговорень. А завтра учасникам заходу проведемо екскурсію нашими закладами соціального захисту», – розповів Едуард Підлубний.

Відеозапис заходу можна переглянути за посиланням:

https://www.facebook.com/watch/live/?v=482133656224853&ref=watch_permalink

https://www.facebook.com/watch/live/?v=308195960973499&ref=watch_permalink

https://www.facebook.com/watch/live/?v=573225140728105&ref=watch_permalink

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ам2.jpg

Джерело:

https://www.facebook.com/socpolitica.dp/

https://www.facebook.com/DniproAMU/posts/6034301416580760